SEM4CITIES

Om SEM4CITIES projektet:

Store energimængder bruges på at skabe komfort og produktive miljøer i storbyer med høj menneskelig densitet, hvilket resultere i en enorm kulstofemission. For at mindske dette gennem brugen af vedvarende energi, er der brug for nye metoder og værktøj. Da energisystemer i bygninger, distrikter og storbyer er komplekse, skal energibesparelser og energifleksibilitet afspejle systemernes fysik, for at undgå suboptimal energistyring. SEM4Cities integrere netop denne systemfysik i et hierarkisk rumligt og tidsmæssigt framework, med inkorporerede matematiske og maskinlærings modeller af de kendte fysiske processer. SEM4Cities bringer universiteter, levende laboratorier og virksomheder med supplerende ekspertise og teknologier sammen, for at fremskynde den grønne omstilling. Projektets mål er at udvikle innovative smarte energistyringsteknologier og løsninger til bygninger og distrikter i storbyer, gennem brugen af big data- og AI-teknologier, som:
  1. datadrevne prædiktive modeller for energi dynamikkarakterisering og forudsigelse af energifleksibilitet for bygninger og distrikter;
  2. AI-dreven prædiktiv kontrol og optimeringsmetoder til distribuerede energisystemer; og
  3. spilteori-baserede metoder til optimering og koordinering af bygninger og distribuerede energisystemer.
Alle de udviklede metoder vil blive testet og fremvist i 6 levende laboratorier. Som deltager i projektet, med en eller flere demobygninger, får man følgende:

Betingelser:

Flere detaljer om omkostninger og fordele deles efter anmodning.

Contact Us

Feel free to contact us.

Climify ApS
Lyngby Hovedgade 94 st. th.
2800 Kgs. Lyngby, Denmark

Human-centered Monitoring
Occupant-centered Automation

img img img img img
Send us an email

Or follow us on social platform

© Climify 2020 -